| Вторник, 04.11.2025, 12:37 |  
  | 
 
 
 
 
  | 
  
  
 Приветствую Вас Гость  RSS |  
 
 | 
 
  | 
 
  | 
  
  
  | 
  Задания 
 
 
 
Питання до заліку 
- Властивості фарб та паперу.
 - Структурні показники ффарб та паперу.
 - Сировина для виробництва паперу і картону.
 - Загальні відомості про склад і структури
 - Целюлоза головний матеріал.
 - Будова і властивості целюлози.
 - Процеси обробки сировини.
 - Застосування вторинної серовини для виробництва (макулатура)
 - Головні технологічні етапи виробництва паперу.
 - Підготовка паперової маси
 - Введення наповнювачів і проклеюваючих речовин. Їх вплив на властивості і структуру паперу.
 - Картон і його особливості виробництва.
 - Структура паперу і її характеристики. 
  - Товщина, щільність, пористисть паперу.
 - Орієнтація волокон у аркуші.
 - характеристика поверхні паперу.
 - Фізико-механічні властивості паперу: текучічть, пружність, пластичність, міцність, еластичність і деформаційні властивості.
 - Оптичні властивості паперу: білизна, колір,глянець, світлонепроникність, світлостійкість.
 - Взаємодія паперу з рідиною.
 - Змочування, всочування та набрякання паперу.
 - Фарбо сприйняття
 - Вплив вологи на властивості паперу.
 - Друковані фарби серед дисперсної системи.
 - Призначення пігментів і вязучих компонентів.
 - Пігменти. Визначення і термінологія їх властивостей: дисперстність, світостійкість, стійкість до хімічних речовин.
 - Вяжучі компоненти та їх властивості.
 - Механізми закріплення друкарської фарби на задрукованій поверхні.
 - Типовий склад фарб.
 - Цільові добавки.
 - Оптичні властивості фарб.
 - Реологічні властивості фарб: липкість, пластичність, еластичність, тиксопропія.
 - Взаємодія паперу і фарби.
 - Первинне і остаточне закріплення.
 - Визначення вязкості.
 - Класифікація фарб за: способами друку, друкованими матеоіалами, продуктивністю друку успадкування, видом робіт.
 - Особливості закріплення фарби на пористих, невсотувальних поверхнях.
   
		
	  |  
| Категория: ТПВ | Добавил: Yusia_13 (17.10.2010) 
  
 |  
| Просмотров: 1067 
| Рейтинг: 2.0/1 |  
 
 
  |   
  
  |